η φιλοσοφια μας

Με αγάπη για το περιβάλλον και τη μοναδική φύση του νησιού μας και σεβασμό στη μακραίωνη παράδοση, φιλοσοφία μας είναι η ανάδειξη της κρητικής διατροφής, ένα μοντέλο διατροφής που έχει αποδειχθεί από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα ότι προάγει την υγεία και τη μακροζωία. Και ο απόλυτος εκφραστής αυτής είναι το ελαιόλαδο!

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η παραγωγή ασφαλών προϊόντων για τον καταναλωτή με εγγυημένη ποιότητα και προέλευση. Γι’ αυτό ελέγχουμε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του ελαιόλαδου, από τη συγκομιδή μέχρι την επεξεργασία και τη συσκευασία, και καθοδηγούμε διαρκώς τους παραγωγούς μας με σκοπό τη μέγιστη δυνατή απόδοση της παραγωγικής τους δραστηριότητας.

Έτσι, το ελαιόλαδό μας φτάνει σε εσάς με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, διατηρώντας την υψηλή διατροφική του αξία, την αυθεντική γεύση του και τα μεστά αρώματα της κρητικής γης.

Με προσήλωση στην κρητική κληρονομιά και την αυθεντικότητα, δεν επαναπαυόμαστε και αναζητούμε συνεχώς νέες αγορές και νέες προκλήσεις.